Scroll Top
Over Wild Moon
WIE BEN IK?

Welkom bij Wild Moon Yoga, geleid door Linda, een ervaren yogadocente met een uitgebreide achtergrond in diverse yogastijlen en een passie voor welzijn. Mijn reis naar Wild Moon Yoga begon met een diepe liefde voor yoga en het verlangen anderen te helpen. Nu bied ik als yogadocente en lifecoach een veilige ruimte voor persoonlijke groei en balans. Samen gaan we op weg naar een leven vol vitaliteit en vreugde. Ontdek hoe Wild Moon Yoga jou kan ondersteunen op jouw pad naar welzijn.

Mijn reis naar Wild Moon Yoga begon na mijn afstuderen, toen ik mezelf volledig kwijt was. Door alleen te backpacken door Zuidoost-Azië ontdekte ik de transformerende kracht van yoga tijdens een verblijf in een ashram in Cambodja. Hier vond ik rust, balans en versterking, en besloot ik mijn passie voor yoga te verdiepen.

Nu, als gecertificeerd yogadocente en lifecoach, deel ik graag mijn ervaring en kennis om anderen te helpen op hun eigen pad naar welzijn. Welkom bij Wild Moon Yoga, waar we samen jouw reis naar innerlijke groei verkennen.

Na mijn reis stortte ik me in het kantoorleven, altijd gedreven om te presteren, zelfs als dat ten koste ging van mijn eigen welzijn. Uiteindelijk belandde ik in een burn-out. Gelukkig hielpen yoga en meditatie me om weer in balans te komen.

Deze ervaring leidde tot een ommekeer. Ik wilde anderen helpen die zich in dezelfde situatie bevonden, op zoek naar antwoorden in het leven. Mijn missie is helder: mensen begeleiden naar zelfontdekking en het realiseren van hun potentieel.

Met een down-to-earth aanpak bied ik privéyogalessen en lifecoaching aan. Ik geloof dat deze twee elkaar kunnen versterken. Welkom bij Wild Moon Yoga, waar we samen jouw innerlijke kracht en balans ontdekken. Ontdek hoe yoga en lifecoaching jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar een vervullend leven.

Ik help je graag op weg naar jouw beste zelf.

“Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on the way down.” – Judith Hanson Lasater
WAAROM WILD MOON?

Lifecoaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer voldoening, balans en richting in het leven. Of je nu worstelt met stress, vastzit in een sleur, of gewoon het gevoel hebt dat er meer is dan wat je nu ervaart, lifecoaching kan je helpen.

Of je nu een drukke professional bent die balans zoekt tussen werk en privé, een student die worstelt met het maken van belangrijke keuzes, of gewoon iemand die zichzelf wil ontwikkelen, lifecoaching biedt ondersteuning op maat voor jouw specifieke behoeften.

Bij Wild Moon Yoga bied ik lifecoaching aan met een nuchtere en down-to-earth benadering, zodat je je op je gemak voelt om open te zijn over je uitdagingen en doelen. Samen zullen we werken aan het identificeren van obstakels, het stellen van haalbare doelen en het ontwikkelen van concrete stappen om daar te komen waar je wilt zijn.

Klaar om de regie over je leven te nemen en te gaan voor de verandering die je zoekt? Ontdek hoe lifecoaching bij Wild Moon Yoga jou kan ondersteunen op jouw reis naar een vervullend en authentiek leven.

Privéyogalessen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke benadering van yoga, afgestemd op hun individuele behoeften en doelen. Of je nu een beginner bent die vertrouwd wil raken met de basisprincipes van yoga, een gevorderde yogi die zijn/haar practice wil verdiepen, of iemand die specifieke gezondheids- of welzijnsdoelen heeft, privéyogalessen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je wellnessroutine.

Bij Wild Moon Yoga geloof ik in een unieke benadering van yoga die volledig is afgestemd op jou als individu. Mijn privéyogalessen worden op maat gemaakt, waarbij ik rekening houd met jouw specifieke behoeften, fysieke capaciteiten en persoonlijke doelen. Geen enkele les is hetzelfde, omdat ik elke sessie aanpas aan jouw unieke behoeften en voorkeuren.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, kracht, flexibiliteit, of een combinatie van alles, mijn privéyogalessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en gedijen. Ontdek hoe privéyogalessen bij Wild Moon Yoga jou kunnen helpen om een diepere verbinding met jezelf te vinden en je yoga practice naar een hoger niveau te tillen.

Klaar om de voordelen van privéyoga te ervaren? Neem vandaag nog contact met mij op om een les te plannen en te ontdekken hoe yoga op maat jou kan helpen op jouw reis naar welzijn.

Joy
Klant

Je voelt je al snel beter in je vel zitten door de oefeningen die soms intens zijn. Een fijne manier om zo tijd aan jezelf te besteden.

Nancy
Klant

De lessen zijn zeer gevarieerd en voor alle niveaus goed te volgen. Linda geeft alternatieven als je een houding om wat voor rede niet kan uitvoeren. Erg fijne lessen.