info@wildmoonyoga.nl

Over mij

Wild Moon Yoga bestaat uit Linda Winninghoff. Een gediplomeerde yogadocente. Na jarenlang verschillende yogastijlen bij verschillende yogastudio’s te hebben gevolgd, wilde ik graag zelf yogadocent worden. Dit besef kwam tijdens een yogaretraite in Cambodja. Eenmaal thuis ben ik onderzoek gaan doen naar verschillende yoga-opleidingen. Zo kwam ik terecht bij Yogapoint. Hier heb ik in 2019 mijn docenten opleiding voor Hatha yoga afgerond. In 2021 ben ik begonnen met een opleiding Yin yoga. Naast opleidingen heb ik ook veel trainingen gevolgd voor mindfulness en Holistic coaching.

Doordat ik altijd verschillende soorten yoga heb gedaan, is mijn stijl ook niet in een woord te omschrijven. Het zijn veel stijlen door elkaar. Mocht je toch graag alleen Hatha of juist Yin yoga willen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Bij Wild Moon Yoga draait het om jou. Alles wordt op jou persoonlijk afgestemd. Dat is wat het uniek maakt.

Voor wie?

Voor wie is Wild Moon Yoga geschikt? Voor iedereen! Ben je beginner en wil je graag op jouw eigen afgestemde tijd beginnen met yoga. Dat kan. Door middel van heldere filmpjes neem ik je stap voor stap mee door de verschillende yoga-houdingen. Ben je al wat meer ervaren en wil je bijvoorbeeld meer uitleg over een specifieke houding? Ook dit is mogelijk. Ik weet als geen ander hoe lastig het soms is om te bepalen of je een houding goed en veilig uitvoert. Of je nu op zoek bent naar een fijne yogales in jouw eigen, veilige omgeving of meer de verdieping zoekt, Wild Moon Yoga kan je hiermee helpen. Door middel van een intakegesprek zal ik kijken waar jouw behoefte ligt en stellen we samen een plan op. Mindfulness en voeding behoren ook tot de mogelijkheden.

Kosten

Je vraagt je vast af wat nu de kosten zijn? Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil je liever losse lessen kopen, dan is dit zeker mogelijk. Maar wil je liever als eerste toegang hebben tot de lessen of zoek je meer op jou persoonlijk afgestemde lessen? Dan kun je ook kiezen voor een abonnement. Meer hierover kun je vinden bij het kostenoverzicht.

Wild Moon Yoga

Wild Moon Yoga is opgestart door Linda, een gecertificeerde yogadocente uit Barendrecht. Na vele yogastijlen te hebben uitgeprobeerd en veel te leren over yoga, mindfulness en Holisme wilde ik dit graag overbrengen op anderen. Ik wil laten zien wat het mij heeft gebracht en jou helpen met jouw yogapad.