info@wildmoonyoga.nl

Yoga & Coaching

Yogastijlen

Bij Wild Moon Yoga kan je kiezen uit verschillende stijlen yoga. Zo is er altijd een yogastijl die bij jou past. Hieronder een korte beschrijving van de verschillende yogastijlen:

Hatha/Vinyasa Flow: Deze lessen zijn een combinatie tussen de traditionele Hatha lessen met de zonnegroet & balanshoudingen en de dynamische Vinyasa lessen, waarbij je beweegt op jouw in- en uitademing. De les wordt langzaamaan opgebouwd naar de piek van de les waarbij je krachtige houdingen doet. Daarna zal deze weer worden afgebouwd naar een cooling down.

Yin Yoga: Tijdens de Yin lessen blijf je lang in een houding zitten. Soms wel 5 tot 8 minuten. Het voordeel is dat je lichaam op een veel diepere manier kan ontspannen en het de tijd heeft echt soepeler te worden. Want helaas wordt ons bindweefsel stugger naarmate we ouder worden. Dit veroorzaakt stijfheid en pijnlijke spieren. Yin yoga gaat dit tegen en helpt je weer soepeler te worden. Het zijn veelal zitten en liggende houdingen.

Hatha Flow: Deze lessen zijn de traditionele Hatha lessen. Hierbij begin je veelal met zittende houdingen waarbij je het lichaam op een zachte manier opwarmt. De zonnegroeten komen hierbij uitgebreid aan bod. We werken langzaam naar de piek poses en balanshoudingen. Zo brengen we het ying en yang in ons lichaam in balans. Daarna gaan we door naar de cooling down om vervolgens af te sluiten met een heerlijke eindontspanning.

Yin/Yang Flow: deze lessen zijn een combinatie van Hatha en Yin yoga. The best of both worlds. Dit zijn fijne lessen voor als je alleen Yin wat saai vind en je toch ook graag wat snellere bewegingen erbij wilt.

De losse yogalessen zijn tot 7 dagen terug te kijken. Kies je voor een maandabonnement dan heb je onbeperkt toegang tot alle yogalessen voor een maand en het fijne is dat het abonnement niet automatisch wordt verlengt. Dus zit je nergens aan vast. 

Coaching

Bij Wild Moon Yoga kan je ook kiezen voor coaching. Er worden verschillende coachingsprogramma’s aangeboden. Hieronder vind je de verschillende programma’s:

Persoonlijke yoga coaching: dit programma is geschikt voor als je nog nooit aan yoga hebt gedaan en echt de basics wil leren. Of juist als je je verder in yoga wil gaan verdiepen en meer over de achtergrond van yoga wil leren. Door middel van online gesprekken stel ik een persoonlijk programma voor je op. Elke week check ik bij je in om te kijken hoe het gaat en waar je tegen aan loopt. Heb je vragen of loop je ergens tegen aan en kan dit niet wachten? Dan kun je me altijd bereiken. Ik ben elke dag beschikbaar voor consult en zelfs in de avond. 

Holistic coaching: dit programma is geschikt voor als je in je leven tegen bepaalde situaties aanloopt en dit wil veranderen. Of last hebt van bepaalde klachten, welke je niet kan verklaren. Het kan zijn dat je een trauma meedraagt uit je verleden. Door middel van online consulten gaan we dit verder onderzoeken. Ik reik je handvatten om deze patronen uit het verleden te doorbreken, zodat jij verder kunt gaan in je helingsproces. 

Bij een coachingsprogramma neem ik altijd eerst contact met je op om je wensen te bespreken. Zo kan ik kijken of ik je kan helpen en of het is wat jij er van verwacht. Deze intakes zijn gratis en vrijblijvend.